MAGYAR KUTYÁSOK SZÖVETSÉGE
A MEOE (AZ FCI TAGJA) SZERZŐDÉSES PARTNERE


Online nevezés
- 2016.04.06.

Tisztelt Kiállítók!

Az MKSZ szövetségi kiállításaira legegyszerűbben és legkényelmesebben az onlinenevezes.hu oldalon keresztül regisztrálhatja kutyáját. Az oldal honlapunk Online nevezések menüpontján keresztül, vagy a www.onlinenevezesek.hu címen érhető el.

Az egyéb lehetőségeket és címeket minden esetben az aktuális nevezési felhívás tartalmazza.

A tagszervezeti kiállításokra a klubok által megadott elérhetőségeken lehet nevezni.

A meg nem hirdetett címekre érkező nevezések sorsáért az MKSZ és tagszervezetei felelősséget nem vállalnak.

továbbJogi tanácsadás kutyás ügyekben
- 2013.03.07.

Tisztelt Kutyatartók, Kutyatenyésztők, Klubvezetők!

Dr. Pozsonyi Anikó az állatokkal kapcsolatos és egyesületi joggal foglalkozó ügyvédként mind a kinológiai szervezeteknek, mind – jogsegély szolgálata keretében – kutyás magánszemélyeknek számtalan ügyben nyújtott jogi támogatást az elmúlt évek során.
Sajnos úgy tűnik, hogy sem az egyesületi életben, sem a kutyatenyésztésben és kutyatartásban nem lesz kevesebb a probléma. Kölyökkutya eladásához, vagy vételéhez kapcsolódó probléma esetén, vagy ha kutyatartás miatt a szomszéd, vagy akár az önkormányzat zaklatja, ajánljuk, hogy keresse fel Dr. Pozsonyi Anikó ügyvéd honlapját http://drpozsonyianiko.uw.hu/

Általános nevezési feltételek az MKSZ és tagszervezetei kiállításaira.


NEVEZÉSI LAP IDE KATTINTVA TÖLTHETŐ LE!
A NEVEZÉST, A BEFIZETÉST, MINDEN ESETBEN A TULAJDONOS NEVE ALATT, A RENDEZŐ SZERVEZETHEZ KÉRJÜK KÜLDENI!

I. Nevezési határidő (beérkezés napja): a rendezvényt megelőző 30. nap.
II. Nevezési határidő (beérkezés napja): a rendezvényt megelőző 10. nap.

Rendezvényeinken FCI ÁLTAL EL NEM ISMERT FAJTÁK ÉS VÁLTOZATOK, továbbá FAJTA NÉLKÜLI ÉS HOBBI kutyák is nevezhetők. Hobbi kategóriába tartoznak a fajtatiszta, származási lappal rendelkező, de valamilyen kizáró hibával bíró, illetve a származási lappal nem rendelkező kutyák.

Fajta nélküli és hobbi kategóriájú kutyák az I. határidőben, korcsoporttól függetlenül, egységesen 25%-os díjkedvezménnyel nevezhetők

Magyar fajták az I. határidőben 50%-os díjkedvezménnyel nevezhetők (több kutya nevezése esetén is az alapdíj 50%-a fizetendő).

Több kutya nevezésekor a kedvezménnyel nevezhető kutya nem vehető figyelembe első kutyaként.

A KEDVEZMÉNYEK MINDEN ESETBEN AZ ALAPDÍJBÓL SZÁMOLANDÓK ÉS KIZÁRÓLAG AZ I. HATÁRIDŐBEN BEÉRKEZŐ NEVEZÉSEKRE VONATKOZNAK. II. HATÁRIDŐBEN KIZÁRÓLAG AZ ÁLTALÁNOS DÍJTÉTEL MEGFIZETÉSÉVEL LEHET NEVEZNI.

A nevezhéshez csatolni szükséges a származási lap másolatát, munkaosztályhoz a munkavizsga bizonyítványt, győztes osztályhoz a champion bizonyítványt, továbbá a tárgyévre szóló érvényes tagságot igazoló igazolványt (MKSZ, vagy MEOE) és a nevezési díj befizetésének igazolását.

Amennyiben a rendező szervezet biztosítja a helyszíni díjfizetés lehetőségét, az erre vonatkozó igényt a nevezési lapon jelezni szükséges.
A HELYSZÍNI DÍJFIZETÉS FELÁRA A NEVEZÉSI DÍJON FELÜL 1.000,- FT / KUTYA!

MKSZ tagegyesületi, illetve MEOE tagsággal nem rendelkezők, a megjelölt árak dupláját fizetik.

Visszaigazolást csak a határidőig beérkezett, nevezés esetén küldünk.

Osztályba sorolás az általános szabályok szerint. Az ettől eltérő besorolási feltételeket a rendező szervezet külön közli.

Bármilyen nevezési lapon lehet nevezni, de azt kérjük olvashatóan kitölteni. A nevező vállalja, hogy az MKSZ kiállítási szabályzatát betartja és tudomásul veszi, hogy a nevezési lapon szereplő adatai a katalógusban megjelennek.
Befizetett nevezési díj nem követelhető vissza!

Rendezvényeinkre 8 – 9,30 óra között kell megérkezni. Az általánostól eltérő kezdési időpontokat a rendező szervezet külön közli.


FIGYELEM:
AZOK A NEVEZŐK, AKIK ELŐZŐ KIÁLLÍTÁSAINKRA NEVEZTEK, DE NEM FIZETTÉK BE A NEVEZÉSI DÍJAT, AZ MKSZ és KLUBJAI RENDEZVÉNYEIN CSAK AKKOR VEHETNEK RÉSZT, HA AZ ELMARADÁST PÓTLÓLAG RENDEZIK.